Welkom bij Lemongrass House!

Lemongrass House brengt luxueuze body care en wellness producten tot bij u! Onze natuurlijke producten creëren een oase van rust bij u thuis. Verwen jezelf met ons uitgebreid gamma van volledig handgemaakte verse producten. Lemongrass House vertrekt vanuit de natuur en is toegewijd aan duurzaamheid en welzijn. Kies voor de high-end kwaliteit van ’s werelds grootste hotels en wellness-centra en kom volledig tot rust! 

100% natuurlijk 100% natuurlijk

Sulfaat- en parabenenvrij Sulfaat- en parabenenvrij

Nooit getest op dieren Nooit getest op dieren

Ontdek onze Reed diffusers

Parfumeer uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer in stijl met onze Reed Diffusers. Set the mood met de vele geuren uit ons assortiment. Al onze geuren hebben unieke eigenschappen die u kunt gebruiken om een rustgevend gevoel in uw woning te creëren. Zo is er de Blue Chamomile Reed Diffuser die stress verlicht en nerveuze spanning in uw leefomgeving kalmeert.

Bestel hier

Ongeëvenaarde hotel- & wellnesskwaliteit

Met de gerenommeerde producten van Lemongrass House kies je voor de high-endkwaliteit van 's werelds grootste hotels en wellness-centra. Lemongrass House voorziet natuurlijke handgemaakte producten aan vele top hotels en spa's over de hele wereld, waaronder:

  • Aman Resorts and Spas
  • Four Seasons Hotels and Spas
  • Le Meridien Hotels and Spas
  • One & Only Hotels and Spas

Door de toewijding van ons bedrijf aan kwaliteit en uitmundendheid, alsook onze milieuvriendelijke aanpak, worden onze producten aanschouwd als state of the art. Met de producten van Lemongrass House kan u de luxe spa-beleving tot bij u brengen!