Lemongrass House

Lemongrass House is opgericht door de echtgenoten Bobby en Palita Duchowny en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van handgemaakte spa-producten aan 's werelds beste hotels & spa's.

Vandaag de dag is Lemongrass House een belangrijke fabrikant van professionele premium spa producten voor een aantal van 's werelds top hotels & spa's zoals Four Seasons Resorts, Hilton Hotels, Banyan Tree & Le Meridien, in 30 landen.

Bobby en Palita Duchowny

Hoe het begon

Bobby en Palita begonnen in de keuken van hun appartement met het maken van kleine hoeveelheden natuurlijke insecticide en verkochten die op de Chatuchak Weekend Markt in Bangkok. Unicef in Thailand hoorde over hen en plaatste grote bestellingen om de kenmerkende muggenspray van Lemongrass House te gebruiken in vluchtelingenkampen.

Voortbouwend op dit succes verhuisden ze naar Surin Beach in Phuket en in 2000 begonnen ze met het leveren van eersteklas spa-producten aan de plaatselijke hotels.

lemongrass house staff

Lemongrass House Vandaag

Lemongrass House heeft nu meer dan 50 winkels in 17 landen, en levert professionele spa producten die de consument thuis kan gebruiken. Het productassortiment omvat iets voor de hele familie, zelfs voor honden: lichaamscrèmes en lotions, haarverzorging, badproducten en roomsprays, allemaal nog steeds met de hand gemengd en geproduceerd in hun fabriek in Cherng Talay, Phuket.

Het bedrijf tel 45 medewerkers, waarvan de meesten deel uitmaken van Bobby en Palita's Thaise familie.